American Voice Over Services in The Netherlands

Amerikaanse voice-over diensten voor Nederland

Dutch Flag
  • Zakelijke training audio/visuele projecten
  • TV, film, web en radio
  • eLearning projecten
  • Uitleg video’s en zakelijke presentaties
  • Computerspelletjes
  • Documentaires
  • Filmtrailers

Bryan Keith Burton is een Amerikaanse stemacteur. Een talent met een krachtige bariton en een geloofwaardige, vocale stijl.

WARM · ONDERWEZEN · OVERTUIGEND · GELOOFWAARDIG · OPRECHT · PROFESSIONEEL

Soms is een Engels gesproken video niet goed genoeg en wilt u liever een authentiek Amerikaans accent voor de advertenties, of het trainingsmateriaal van uw bedrijf. Dan bent u bij BK Burton Voice Overs aan het juiste adres. Ook al zijn we gevestigd in de Verenigde Staten, we werken met klanten in de hele EU, het VK en Australië. BK Burton Voice Overs LLC is een klein, onafhankelijk bedrijf dat zich toelegt op het leveren van voice overs van wereldklasse voor alle soorten multi media projecten. Als stemtechnicus van de Amerikaanse luchtmacht was het mijn missie om duidelijke, beknopte en professionele spraakcommunicatie te leveren. Ik heb met succes gecommuniceerd met internationale luchtverkeersleiders, militaire en civiele professionals van over de hele wereld. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om vocale weergave op een lijn te krijgen met beelden om berichten zo effectief mogelijk over te brengen.

Als gepassioneerde, professionele stem artiest, zou ik vereerd zijn om Nederlandse mediaproducenten van dienst te zijn, die op zoek zijn naar een Amerikaans accent, van bedrijfstraining video projecten, tot uitleg video’s en zakelijke presentaties.

Hieronder vindt u een lijst met diensten die BK Burton Voice Over te bieden heeft. Als u een authentiek Amerikaans accent zoekt voor uw zakelijke video’s, of advertenties stuur me dan vandaag nog een bericht!

Voorbeelden van Amerikaanse stemopnames zijn te beluisteren op mijn website.

Ervaring
Al bijna 20 jaar communiceer ik professioneel (met mijn stem). Ik ben een gecertificeerde Competent Communicator bij Toastmasters International en ik ben professioneel lid van de World Voices Organization.

Studio opzet
Voor opnames gebruik ik Pro Tools en Audacity, voor bewerking mp, Wav en andere gangbare aanleveringsformaten. Opnames worden gemaakt in mijn speciaal hiervoor ontworpen opnamestudio in mijn huis in het Washington D.C. Metropolitan Area.

Leveringsmethoden: Source connect standaard / E-mail / We-Transfer / Dropbox

Microfoon: BLUE Yeto PRO

Hardware: PC HP workstation

Software: Audacity / Pro Tools

Contact opnemen kan via e-mail, [email protected], of via WhatsApp op: +1 240 299 1922